David Buschman

Studeerde af aan de Universiteit van Gent in 1998. In zijn laatste jaar volgde hij de specialisatie paarden aangevuld met kleine huisdieren. Hij vertrok voor twee en half jaar naar Norwich en Newmarket (Engeland) waar hij in een gemengde praktijk van 17 dierenartsen zijn eerste ervaringen op deed. David besloot zich verder te specialiseren in paarden en kreeg de kans om zich in Newmarket in de paardenkliniek “Greenwood-Ellis” (het huidige Newmarket Equine Hospital) verder te ontplooien. Tijdens zijn verblijf in Engeland was hij erg geïnteresseerd in tandheelkunde bij paarden. Twee jaar lang vervolmaakte hij zich met diverse cursussen in deze discipline. Terug in België volgde hij twee jaar lang gespecialiseerd post universitair onderwijs aan de universiteit van Gent, om in 2005 het diploma “Vakdierenarts Paard” te behalen.

David volgde verschillende vervolmakingcursussen in binnen- en buitenland (o.a.tandheelkunde, mankheidsonderzoek, aangepast hoefbeslag, echografie, radiografie, etc.) en is nog altijd lid van BEVA (British Equine Veterinary Association). In januari 2001 richtte David zijn eigen praktijk op te Kalmthout. In 2016 maakte David deel uit van het FEI team tijdens de Olympische Spelen in Rio en in 2017 was hij van de partij  tijdens de wereldberoemde wedstrijd eventing in Badminton.
Ordenummer: 3487 en FEI ID: 10098372

Eva Witters

Studeerde met onderscheiding af aan de Universiteit Gent in 2007. Tijdens haar studies liep ze reeds stage in een befaamde kleinehuisdierenkliniek in Antwerpen. Na enkele vervangingen kwam ze terecht in een grote groepspraktijk in de Kempen. Sinds juni 2008 werkt Eva met veel plezier mee in onze praktijk voor de kleine huisdieren. Geregeld volgt ze bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten over obesitas, chronische aandoeningen etc.

Het werken met dieren en het contact met de baasjes vindt ze de ideale cocktail. In haar vrije tijd doet Eva agility met haar hond Elliott. Ordenummer: 4498

Kim Valck

Onze allround dierenartsassistente. Ze heeft een groot hart voor dieren, wat heel belangrijk is voor de verzorging van de gehospitaliseerde dieren en voor de dagdagelijkse omgang met hen. Kim heeft thuis ook veel dieren zoals een hond, paard en papegaai. Ze staat in voor de afspraken, assisteren tijdens de operaties/consultaties, verkoop van voeding “op maat” voor kat en hond, enz.

Frederic Bouvez

Foto van persoon

Dierenarts Frederic Bouvez is een freelance dierenarts met bijzondere interesse in medische beeldvorming. Hij werkte van 2002 tot 2005 in Dierenkliniek Anubis te Aartselaar. Sinds kort versterkt hij ons team met zijn mobiel toestel om echogrammen te maken.

Linde De Wilde

Studeerde met grote onderscheiding af aan de Universiteit Gent in 2013. Tijdens haar studies heeft ze stage gelopen bij een lokale dierenarts en enkele andere praktijken in en rond Antwerpen.  Daarnaast heeft ze ook meegewerkt aan een project voor sterilisatie en castratie van straathonden in Bulgarije. Na haar studies heeft ze een half jaar gewerkt in een tweemanspraktijk te Antwerpen waar ze veel ervaring heeft opgedaan. Sinds februari 2014 versterkt Linde ons team.  Net als de andere dierenartsen van onze praktijk vindt Linde het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de diergeneeskunde en volgt ze daarom geregeld bijscholingen.

Henk Pardon

Foto van persoon

Dierenarts Henk Pardon is een freelance dierenarts die zich toelegt op de orthopedie in onze praktijk. Hij doet consultaties van specifieke orthopedische problemen en ontfermt zich eveneens over de orthopedische operaties.